Jiří Štěpnička

Profession: Actor
Age: 72
Birth date: 16. 04. 1947
Birth place: London, England
Sign: Wether   

Photos 11

Jiří Štěpnička
Jiří Štěpnička
Jiří Štěpnička
Jiří Štěpnička

Wallpapers 0

Biography

Filmography 49

2012 -Ve stínu role:: Panek
2010 -Ach, ty vraždy! role:: mjr. Dymák
2010 -Kriminálka Staré Město role:: Ondruš, Zuzanin otec
2009 -"Expozitura" role:: Tereza's father
You are searching as Jiří Samec
 
 
Copyright © 2002 - 2020 CeFaPa.com
Publicing or sharing of content of server without permission is forbidden.