Pierre Tchernia

Profession:
Age: 91
Birth date: 29. 01. 1928
Sign: Sea Serpent   

Photos 0

Wallpapers 0

Biography

Filmography 68

2008 -Astérix aux jeux olympiques role:: Récitant / Narrator
2006 -Astérix et les Vikings role:: Le narrateur
2002 -Astérix & Obélix Mission Cleopatre role:: Caius Gaspachoandalus / vypravěč
2002 -Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre role:: Caius Gaspachoandalus / vypravěč
 
 
Copyright © 2002 - 2019 CeFaPa.com
Publicing or sharing of content of server without permission is forbidden.