Zdeňka Žádníková-Volencová

Profession: Actress
Age: 44
Birth date: 25. 10. 1974
Birth place: Czechoslowakia
Sign: Scorpio   

Photos 44

Zdeňka Žádníková-Volencová
Zdeňka Žádníková-Volencová
Zdeňka Žádníková-Volencová
Zdeňka Žádníková-Volencová

Wallpapers 0

Biography

Filmography 4

2009 -Birth of the Knights, The (Ať žijí rytíři)
2007 -Velmi Křehké Vztahy role:: Ivana
2006 -Panic je nanic role:: Vasek's mum
2004 -Rodinná pouta (TV seriál) role:: 
 
 
Copyright © 2002 - 2019 CeFaPa.com
Publicing or sharing of content of server without permission is forbidden.